АктуелноОхрид

(ФОТО) Собрани големи количини ѓубре на денешната акција ,,За почист Охрид,,

Од денешната акција за почист Охрид, организиран од општина Охрид со еколошкото друштво ,,Грашница,, и вработените на Костал.

 

 

 

Е.Д Грашница