АктуелноОхрид

Хотел „ Тино“ Свети Стефан вработува собарици

Хотелот Тино Свети Стефан вработува собарици

Информации на тел. 072/310 -193.

Хотелот Тино е надалеки познат по својата гостопримливост, услуга, квалитетна и разновидна храна, како и мирен амбиент за одмор на душа и тело.

„Тино“, претставува спој на традиција и квалитет и амбиент кој ја смирува душата. Хотел Тино модерен и атрактивен хотел , дизајниран да ги задоволи сите стандарди и желби на гостите.