АктуелноОхрид

(ФОТО) Во тек е санација на два поголеми дефекти на улиците “Дејан Војвода” и „Бистрица“

Во тек е санација на два поголеми дефекти на улиците “Дејан Војвода” ( пукната цевка ф100 – салонит) и “Бистрица” ( пукната цевка ф150) , велат од ЈП Водовод.