АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пролетен турнир во мал фудбал “Враништа 2022”

Организациониот одбор на турнирот во мал фудбал ја продолжува традицијата организирајќи го турнирот во мал фудбал по 28 пат насловен како
– Пролетен турнир во мал фудбал “Враништа 2022”
Почетокот на турнирот е закажан за 8 Мај 2022 год. во 20:00ч.
Пријавувањето на екипите ќе се врши на телефонските броеви
071-953-370 и 078-362-172 и ќе трае до 6 Мај 2022 год.
Учеството на турнирот изнесува 3000 денари.
Екипите треба да бројат од 6 до 10 играчи.
Извлекување на групите ќе се врши на 7 Мај 2022 год. во 20:00ч.