ЈП Нискоградба изврши чистење на шахтите на ул.Димитар Влахов и ул.Кузман Јосифовски-Питу – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

ЈП Нискоградба изврши чистење на шахтите на ул.Димитар Влахов и ул.Кузман Јосифовски-Питу

Екипа од одделението за фекално и атмосферско одржување изврши чистење на ул. Димитар Влахов и ул. Кузман Јосифоски -Питу. При чистењето е извадено поголема количина цврст отпад .Апелираме до граѓаните да внимаваат на начинот и видот на отпадот кој го депонираат. Посебно апелираме да не се фрлаат влажни марамчиња и други женски хигиенски производи од кои во најголем број на случаи се појавуваат дефекти.

-информираат од ЈП Нискоградба Охрид.