АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски комуналец подигна кабаст отпад

Несовесни граѓани депонираат кабаст отпад по целиот град!
🚜 Расчистена дивата депонија на влезот од Охрид, како и други депонии низ градот!
-информираат од ЈП Охридски КОмуналец.