АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Прекин во водоснабдувањето во населбите Елешец, Лагадин и Пештани поради дефект

Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф300) , денес од 09:00 часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во населбите : Елешец, Лагадин и Пештани. Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување на санацијата, информираат од ЈП Водовод Охрид.