АктуелноОхрид

Одржан состанок на УЖ ОК ВМРО ДПМНЕ со новата претседателка Билјана Јоноска

Ниедна личност во историјата не постигнала ништо важно, сама.
Сите големи резултати ги постигнуваме како тим, а не како поединечна личност.
Лидерот е важен, но без тимот е ништо!
Унијата на жени на ОК Охрид со новата претседателка Biljana Jonoska продолжува кон нови успеси, со единствена – заедничка цел!
Вечно ВМРО-ДПМНЕ ⚫🔴
Вечна Македонија 🇲🇰
-стои во ФБ објавата од УЖ ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид