АктуелноОхрид

Започна партерното уредување на мултикултурниот центар “Коста Србакоски” Вевчани

Денес започнавме со градежни работи за партерно уредување на дворот на мултикултурниот центар “Коста Србакоски” Вевчани.
Проектот е финансиран преку Центарот за развој на југозападниот плански регион, во рамките на Програмата за рамномерен регионален развој, објави градоначалникот на Вевчани на својто ФБ профил.