АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Отворена шахта кај Охридати која е голема опасност за сите

Шахта без капак, кај населбата ,,Охридати,,. Граѓаните кои се во нејзина близина ја покриле со метал но во мешувреме некој го зел или украл металот, па сега шахтата која претставува голема опасност за сите минувачи е ,,заштитена,, со картони за некој да не пропадне во неа.