АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) „Акватек“ во нова авантура „Еден ден во Охрид“

Клубот за подводни активности „Акватек“ ве носи во нова авантура „Еден ден во Охрид“.

Уживајте во подводниот свет на Охридското Езеро,