АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) „Акватек“ од изворите кај Св.Наум, порачуваат: Да ги заштитите природните богатства на Македонија

Летото за нуркачите почнува многу порано, а за некои не ни завршува, едноставно трае… Официјално пред неколку дена почна полека да се затоплува водата во Охридско Езеро. Чисто информативно сега водата во изворите кај Св.Наум е многу потопла, за разлика од летните месеци кога водата е многу ладна. Температурата во изворите е константна преку цела година. Уживајте во новото видео,преку кое нуркачите од Нуркачкиот центар АКВАТЕК ви испраќаат уште едно видео од прекрасните извори на Црн Дрим кај манастирот Св.Наум.

ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА МАКЕДОНИЈА

ДА ПРЕСТАНЕМЕ ДА КОРИСТИМЕ ПЛАСТИКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, порачуваат од АКВАТЕК.