АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Од утре шест месечно санирање на свлечиштата кај селата Глобочица и Луково

Од утре почнуваат градежни активности за санација на свлечишта кај селата Глобочица и Луково на регионалниот пат Р1201 делница Струга – Дебар. Ќе има комплетно затворање на овој дел од патот, секој ден од 10 до 14 часот во следните шест месеци, соопштуваат од АМСМ според информација од Друштво за градежништво Пелагонија АД Гостивар.

АМСМ