АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Поставување на 400 метри цевковод во населба „Шипокно“

Екипи на ЈП „Водовод“, по налог на Општина Охрид, изведуваат градежни активности за поставување на 400 метри цевковод во населба „Шипокно“.
➡Вредноста на зафатот изнесува 1 милион и 700 илјади денари. Средствата се одвоени од буџетот на Општина Охрид.
✅Со овој зафат значително ќе се подобри водоснабдувањето во населбата, стои во ФБ објавата на градоначалникот Пецаков.