АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков за 4 месеци остварил 417 лични средби со охриѓани

417 лични средби за 4 месеци остварив со Охриѓани, здруженија на граѓани, инвеститори и официјални делегации.
✅ Разговараме, решаваме проблеми и се бориме за поубав Охрид.
➡Директните средби со граѓаните е првата промена која како тим ја внесовме во работата на Локалната администрација. Општината мора да биде отворена за граѓаните.
➡Средбите може да се закажат на пријавницата од Општина Охрид, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Пецаков.