АктуелноОхрид

Ветеринатот Тони Танкоски „Удри“ по независните советнички листи, вели треба да се забрани да се дел од советот

Познатиот ветеринарот Тони Танкоски јавно проговори за незадоволството од независните советници.

„На Независниве советницки листи, треба да им се забранит да се дел од Локалниот Совет“, ја започнува Танкоски својата објава, а потоа образложува зошто вака мисли. Тој на својот ФБ профил објави подолг статус според кој вели работава испадна, појќе се сакам себе си од другите? Голема е разочараноста од ваквиот однос кај многу, истомисленици, подржуваци, гласачи, народот, за таа граѓанските иницијатииви за независни листи и опѓто за сите важит, што редно е, конечно од Секојдневните разговори,меѓу народот да се соопшти и нивното заедничко разочарување.

 

Објавата на Танкоски може да ја проќитате во целост на овој линк.