АктуелноОхрид

Оглас: Многу поволно се продава Бизнис плац од 201 м2, идеален за изградба на апартмани или станови за продажба на улицата „Јане Сандански“

Многу поволно се продава Бизнис плац од 201 м2 во централното градско подрачје, идеален за изградба на апартмани за издавање или станови за продажба.

Плацот се наоѓа на мирна локација на улицата „Јане Сандански“ бр. 65 во Охрид и е во категоријата Градежно земјиште со Маркица А1 (Г.П. 2.39 К.О. Охрид 2. К.П.11663, 11664/2, 11665).

Цената е по договор, а подетални информации сите заинтересирани можат да добијат во секое време на телефоните 075/760-394 и 078/256-111.