АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЈП “Охридски Комуналец” со календар за 2022 година на акциите за подигнување кабаст и зелен отпад

За надминување на проблемите кои граѓаните на општина Охрид ги имаат околу собирањето на кабаст и зелен отпад, Ј.П.„Охридски Комуналец” изготви годишен календар на акциите за подигање ваков вид отпад, опфаќајќи ја секоја урбана заедница во градот.
Се надеваме дека граѓаните ќе ги препознаат нашите заложби за чиста и здрава средина која не опкружува, без отпад одложен покрај садовите за одложување на комунален отпад и ќе се придржуваат до горе дефинираната динамика на акциите.
ЈП Охридски Комуналец