АктуелноОхрид

(РЕТРО ФОТО 2013г. ) Охридското езеро ги поплави плажите

Во март 2013 година нивото на Охридското Езеро беше далеку над ова кое е денес, па дури почна да прави и проблеми на брегот.

Фотографиите се од плажата пред хотелот „Белви“ која беше целосно под вода.