АктуелноОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП Охридски Комуналец веднаш излегоја на терен, се посипува со ризла и сол

Се расчистува потегот према Велестово и Рамне, па екипите продолжуваат нас.Коњско, нас.Исток и с.Елшани. Истиот терен се посипува со ризла и сол.