АктуелноОхрид

(ФОТО) ЕКО ФАП спроведе нова еколошка акција, овој пат во кордиолошкиот завод

Еко Фап Охрид и ЈЗУ Специјализирана болница за превенција , лечење и рехабилитацијана кардиолошки заболувања ” Св. Стефан’ Охрид.
Наша благодарност за нивната посветеност и пожртвуваност кон сите нас! Рака со рака се мие!
Продолжуваме заедно, секој со своите можности и заедничка позитивна енергија, напиша на својот Фб профил Горан Устијаноски за најновата акција на ЕКО ФАП.