АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Со нафта го „исушија“ борот – сега на ред е муренката ? !

Повеќе од три години до редакциајта на Охрид1 пристигнуваа информации дека некој турал нафта во коренот, правел дупки во стеблото и во нив шрпицал моторно масло, солна киселина и други средства со кои полека но сигурно го убил дрвото на плоштадот.
Сега на ред е муренката.