АктуелноОхрид

(ФОТО) На кого му засметаа контењерите, па со нив го блокира сообраќајот

Неколку контењери вечерва се собрани на Кеј Македонија и извлечкани на самата улица со што се има напавено препрека на сообраќајницата.

Кој и зошто го направи ова?