News1.mkАктуелноОхридПоследни Вести

Два земјотреси регистрирани во Македонија, на 10 километри североисточно од Охрид

Два земјотрси регистрирани предмалку во Македонија. Првиот во 21:07 минути, со интензитет од 2.5 степени. Епицентарот е на 10 километри североисточно од Охрид.

Вториот е регистриран во 21:26 мин. Истиот е со интензитет од 2.6 степени. Епицентарот е на 10 километри североисточно од Охрид.