АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП “Охридски комуналец” достави огревното дрво кај уште две семејства од социјално ранливи категории

Во овие денови кога сме сведоци на поларни денови со многу ниски температури, со донација на огревно дрво ќе ги затоплиме домовите на две семејства од социјално ранливи категории.

Оваа иницијатива ја реализираме во соработка со ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа -Охрид, а огревното дрво е обезбедено од дрвјата кои беа отстранети при градежните зафати за реконструкција на ул.„Македонски Просветители”, велат од ЈП “Охридски комуналец”