News1.mkАктуелноПоследни Вести

Уште еден силен земјотрес во Грција, го почувствуваа и жителите во Македонија и Албанија

Нов силен земјотрес во Грција. Го почувствуваат и жителите на Македонија. Земјотресот е со јачина од 4.3 степени. Земјотресот е на длабочина од 1 километар.