АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Комуналец“ донираше огревно дрво на 7-члено семејство примател на социјална помош

Огревно дрво е донирано на 7-члено семејство примател на социјална помош. Со оваа хумана акција продолжуваме и понатака како резултат на зедничката акција помеѓу Ј.П.„Охридски Комуналец” и ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа -Охрид, а огревното дрво е обезбедено од дрвјата кои беа отстранети при градежните зафати за реконструкција на ул.„Македонски Просветители”.