(ФОТО) Повторно се депонира градежен шут кај Студенчишта – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Повторно се депонира градежен шут кај Студенчишта

Претпладнево камиони депонирале градежен шут во близина на каналот Студенчишта, на просторот помеѓу дирекцијата на ЈП КОМУНАЛЕЦ и „Хидробиолошки завод“. Граѓани испратија фотографии до Охрид1 , а според тоа што го пишуваат веќе приајвиле кај надлежните инспекции кои излегле на терен.