Советникот Демироски: Со посебно задоволство ја примив веста дека по мојата иницијатива и вработените во ЈП ќе примат годишен бонус – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Советникот Демироски: Со посебно задоволство ја примив веста дека по мојата иницијатива и вработените во ЈП ќе примат годишен бонус

Со посебно задоволство ја примив веста дека денеска во управните одбори на јавните претпријатија стигнале на дневен ред точки за еднократна исплата на парични средства ( годишен бонус, од четири илјади денари ) на вработените во јавните претпријатија, кое доаѓа откако ЈАС јавно реагирав за неправдата со неплаќањето К-15 за обичниот работник.
Ова е една мала победа во борбата за еднаквост и правда за сите, напиша на својот ФБ профил советникот Арбен Демисроски Бено.