АктуелноОхрид

Сообраќајна несреќа на ул.Галичица – едно лице со полесни повреди

Сообраќајна несреќа на пресекот на ул.Галичица со 8 ми септември. Во несреќата едно лице е со лесни повреди – пррнесено е во општа болница Охрид и причинета е поголема материјална штета. Во моментов екипи на СВР Охрид вршат увид, по што ќе се утврдат причините за несреќата.