ВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охриѓанецот Лазар Топалоски стигна до Црвена Звезда

Охриѓанецот Лазар Топалоски ќе тренира со Црвена Звезда…Младиот Охриѓанец својата кариера ја започна во Охридските клубови, по што за него се слушна и многу пошироко.

На Топалоски му посакуваме многу среќа …