Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) На улица „Винковачка“ граѓанин убил змија во својот двор

Случка со змија која дошла во двор на граѓанин кој живее на улицата „Винковачка“ во Охрид е споделен на социјалната мрежа Фејсбук.

Имено граѓанинот ја убил змијата која се појавила во дворот од неговата куќа а притоа апелира до сите оние кои живеат во куќи да ставаат повеќе ќуќур окому куќите со цел да не се доближуваат овие земни влечуги до домовите,