Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Со Тален Шоу, „Климентовци“ ја заокружија учебната година

Со уште уште едно успешно, трето по ред, Талент Шоу ја заокруживме учебната 2023/2024 година. ✨
На сцената во училишниот двор блеснаа талентираните ѕвезди, нашите вредни и талентирани ученици, кои цела година се подготвуваа за овој настан.
Бројните посетители имаа можност да уживаат во прекрасната изведба на музичко- сценските изведби на нашите ученици.🎶 💃🕺
Ученикот Симеон Целакоски со најголем број гласови од публиката го освои првото место, Климент Ковачески со ефективна музичка изведба го освои второто место, Розе Паункоска трето место, а наградено од жири комисијата беше дуото виолина и флејта Марија Лазаревска и Горазд Вељаноски. Честитки до наградените и до сите останати учесници.