АктуелноОхрид

(ФОТО) Активности за асфалтирање на крак од ул „Абас Емин„

Денеска активностите за асфалтирање на улици и патишта се одвиваа на крак од улицата “Абас Емин”.
Асфалт се постави на крак во должина од 140 метри со ширина од 3 метри, пишува во својата објава градоначалникот Кирил Пецаков.