АктуелноОхрид

Пецаков:Упатувам честитки до новоизбраниот Претседател на Советот на Општина Охрид, Перчо Божиновски

Упатувам честитки до новоизбраниот Претседател на Советот на Општина Охрид, Перчо Божиновски, и посакувам оваа функција да ја извршува чесно и достоинствено како досегашните.
Му посакувам добредојде и на новоизбраниот Советник во Советот на Општина Охрид, Александар Здравески и посакувам со успех да ја врши фукцијата, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков