Наш ИзборНаш изборОхрид

НАБИЗИ Струга на 25 мај со најголем промотивен саем и најниски цени !!!

Традицијата продолжува! Доаѓа најголемиот трговски настан во Македонија. Време е за нашата специјална понуда, која се случува еднаш годишно. Целиот асортиман со фабрички цени, специјални понуди и промотивен саем со најбогатиот асортиман во земјава, истакнуваат од овој голем продажен центар.