Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Заврши реконструкцијата на градскиот базен ,,Атина Бојаџи”, за кој се чекаше 10 години за санација

 Санирани и исфарбани се коритата на олимпискиот и детскиот базен. Уредени се и трибините кои беа во распаѓање. За кратко...

1 229 230 231 306
Page 230 of 306