Актуелно

АктуелноОхрид

(ФОТО) Градоначалникот Пецаков во обиколка на дел од тековните и завршени градежни активности

Градоначалникот, Кирил Пецаков, денес, изврши обиколка на  дел од тековните и завршени градежни активности кои се одвиваат на територија на...

АктуелноВидеоИнтервјуаОхрид

(ВИДЕО) Петар Маркоски: Уметниците и спортистите се најдобрите промотори на својата држава, ја имам таа привилегија во Охрид да црпам непресушна енергија и инспирација

Петар Маркоски познат како детето со виолината. За прв пат со виолината се среќава на 7 годишна воздраст кога го...

1 252 253 254 306
Page 253 of 306