Редакција

АктуелноОхрид

(ФОТО) Депонии и смет пред муслиманските гробишта – граѓаните бараат да се исчистат

Смет пред муслиманските гробишта во Охрид. Градежниот шут, земјата, камењата како и растителниот отпад е наталожен пред муслиманските гробишта, граѓаните...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Решен три деценискиот проблем со водата која ги поплавуваше подрумските простории на Архивот

После три ДЕЦЕНИСКИ проблем со водата која ги поплавуваше подрумските простории на Архивот ...КОНЕЧНО на нашата генерација им дојде време...

1 42 43 44 176
Page 43 of 176