Редакција

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Силен земјотрес со епицентр во Грција, почувствуван и во Охрид и Струга

Предмалку два силни земјотреси ги вознемирија жителите од Охридско струшкиот регион. Земјотресот со јачина од 5.5 степени регистриран во Грција....

АктуелноВидеаИнтервјуаНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Наумов: Поделбата на светата црква на источна и западна било иницирано во Охрид

Од туристички аспект катедралната црква Св Софија е најрепрезентативниот куптурно историски објект во Македонија и пошироко. Оваа црква има светско...

1 1.023 1.024 1.025 1.044
Page 1024 of 1044