МакедонијаНаш ИзборНаш избор

(ВИДЕО) Обилни снежни врнежи на плнинскиот превој „Стража“

Доколку патувате према планинскиот превој Стража бидете крајно внимателни, поради тоа што има обилни снежни врнежи.

 

фб Славчо Попоски