Наш ИзборНаш изборОхрид

Во завршна фаза изведбата на новата водоводна линија во населба Рача

Во завршна фаза е изведбата на новата водоводна линија во населбата Рача.

Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, поставен е цевковод од полиетиленски материјал со профил ф90 мм во должина од 386 метри, информираат од ЈП Водовод.