(ВИДЕО) Пецаков: Две години промени во Охрид – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: Две години промени во Охрид

Принципот на отвореност и транспарентност се главните темели на кои се заснова функционирањето на една општина и се клучен фактор за одговорно управување, легитимно и ефикасно работење. Иако оваа локална власт покажа висок степен на отчетност пред граѓаните и секојдневно споделува информации за сите активности, во интерес на јавноста, сметавме дека потребно да направиме еден краток двегодишен осврт на реализираните проекти со кои ги подобривме условите за живеење во нашиот Охрид, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков