АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Неделен преглед на теренски активности ( 13.11 – 19.11.2023).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 13ти до 19ти Ноември, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.

🛠 Отстранети се дефекти на следните локации:

– „1ва Мак.Ударна Бригада“
– „Ариф Мустафа“
– „Стив Наумов“
– „Јабланица“
– „Јордан Мијалков“
– ,,Крали Марко“ бр.164
– „Сатеска“ (2 дефекти)
– „Билјанини Извори“ (2 дефекти)
– Нас.Св.Стефан (2 дефекти)
– С.Долно Лакочереј (2 дефекти)
– Нас.Чекоштина