АктуелноОхрид

Пецаков: Знам дека сум ви ноќна мора,но, прифатете дека сепак оваа локална самоуправа суштински го менува системот на функционирање на општината и јавните претпријатија, но и ОХРИД како град

Ево уште сега ви пишувам и немат повеќе, ќе ве оставам на мир!
???? Социјалните мрежи се место за интеракција, комуникација, критукување , ама и за одговори на прозивките… Можда не сте навикнати на тоа ама за се шо пишувате,секогаш има одговор и нормално е да ви се одговори‼️
???? Јас по природа не се заканувам туку соодветно одговорам, доволно ме познавет луѓето за да ги проценат ваквите квалификации од ваша страна, но затоа потоа‼️
???? За тоа кој работел и колку сработил има избори и таму граѓаните го даваат своето мислење, за жал и таму од позиција на опозиција изгубивте и на претседателски и на парламентарни и на локални избори.. Така ќе биде и во иднина ви гарантирам‼️
Знам дека сум ви ноќна мора, не од сега, од порано но, прифатете дека сепак оваа локална самоуправа суштински го менува системот на функционирање на општината и јавните претпријатија, но и ОХРИД како град‼️А за работење не сум застанат, нема ни да застанам, затоа што Охрид ми е пред се и над се‼️
PS „Грејната сезона“ започна да не се секират-пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.
фото ФБ