АктуелноОхрид

(ФОТО) Прв академски час на ФТУ Охрид

Денеска се одржа првиот академски час од новата академска 2023/2024 година на Факултетот за туризам и угостителство.

„Среќен и успешен почеток до сите студенти и вработени на факултетот❗ Нека оваа година биде обележана со раст, успех и безброј моменти на инспирација“, велат од Фалултетот.