Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 14ти до 20ти Август, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните локации:
– С.Велгошти (2 дефекти)
– Нас.Чекоштина
– Нас.Рача
– „Ристо Чадо“ бр.67
– „Бистрица“бр.33
– „Галичица“ бр.35
– „Железничка“ бр.168
– „1ва Мак.Ударна Бригада“ (2 дефекти)
– „Јане Сандански“
– „Сатеска“ бр.10
– „Аџи Мустафа“
– „7ми Ноември“
– „АРМ“ бр.104