(ВИДЕО) Колони возила од охридските плажи – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Колони возила од охридските плажи

Топлиот викенд кој го наполна Охрид и охридските плажи предизвика колони возила по бул.Туристичка и АСНОМ.