(ВИДЕО) Езерската Полиција вечерва од разбрануваните езерски води извлекуваше лица од пловило – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Езерската Полиција вечерва од разбрануваните езерски води извлекуваше лица од пловило

Грмотевици, ветар, дожд и бранови. Езерската Полиција вечерва интервенира и од разбрануваните езерски води извлекуваше лица од пловило. Неофицијално станува збор за едрилица која не можела да стигне до брегот поради брановите.

извор: Охрид 1