АктуелноИздвојувамеМакедонијаНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Природен „рефлектор“ над Канео

Фотографија на која црквата Свети Јован Канео во Охрид е огреана од сноп светлина кој се пробива низ облаците на небото кружи по социјалните мрежи.

Автор на фотографијата е момче кое е потпишано како Кристијан.